Mindenki probalt lebeszelni arrol, hogy ezt megirjam, de ki nem szarja le. Mi igenis degeszre kerestuk magunkat az elmult 3 evben. Minden marcius 15, oktober 23 es aug 20 akkora kasza volt mint ide Jeruzsalem bazdmeg. Pedig nalunk mindenkinek megvan az elobore ezt a Kriszti tanusitja. Hogy a Kriszti zsido-e azt nem tudjuk.. ne kerdezzetek.

Az igazsag az, hogy amiota egy nagyreszt felboszult idiotabol allo 5%-a a Magyarnak elkezdett sportszeruen kaoszkodni, azota mi ceget alapitottunk es az ebbol bejovo bevetelek rendes gerincet kepezik a budzsenek. Amig egyesek azon szopnak, hogy meg ne verjek oket fotozas kozben - mi zsirra levillantottunk kb. ketezer fotot az elmult 3 evben ami rendesen porog a vilagpiacon mint stock. Nem szaroztunk azon, hogy a Nepszabi most akkor tolunk nem veszi-e meg, leszartuk, hogy az Index szakallas csicskai ehberert jatszottak a martir balost a tomegben - mi a jol bevalt modszerhez folyamodtunk.

- sose ad a fejed politikara - inkabb fotozd.

Nem is hinnetek, hogy hany kulfoldi ujsag illusztralta Magyar radi ultrak kopasz tarkojaval a sajat naci unnepsegeit, hany magazinban voltak a "budosnacik" a mi teliver hazafiaink pofajaval telenyomtatva. Mi pedig ebbol rendesen megtettuk a taligat zsetonnal.

Mi a Jack of the trade? A jo pozicionalas. A cegnel sikerult osszeharacsolnunk olyan embereket akik szinte a vilag osszes jelentos nyelven beszelnek - igy kepesek vagyunk elerni a piacokat. Masreszrol a digitalis technologia ismerete nem hatrany. Egy lelkes magor huliganbol feloras gondos munkaval meg akar orosz szelsojobbos allat is valhat, nemet skinhead esetleg belga ultrabalos. Ezert mi mind halas koszonettel tartozunk a Photoshop fiuknak.

Mindig is utaltam tetveket fotozni, de jol fizet. Ez teny.
Orommel varom, hogy a genny megint elontse az utcat, mert akkor lesz megint mivel feltolteni a creditcrunchos szamlakat. Nekunk nem a papirgalacsinos nyuggerek kellenek, hanem a kapucnis, molotovos kemenyvonalasok! Azokon van a penz, az latvanyos, sotet, hangulatos. Azt el lehet adni nacinak, antiglobalistanak, balosnak, Franko unokahuganak.

Egyetlen apro reszlete a trukknek - csak itthonra ne add el, mert a Magyar sajto szart nem fizet, eloszor - masodszor - a vegen be is leszel perelve a genyoba. Ez meg nem kell senkinek.

Szoval talalkozunk Marcius 15-en! Mindenki ugy legyen oltozve!!! mert kezdunk kifutni a teli tartalekokbol es semmi kedvem megint egy honapot a balkanon szopni amig egy szerb paraszt hajlando lesz beleszaladni egy alban cigany eltevedt bigyojaba.

A bejegyzés trackback címe:

https://f8inc.blog.hu/api/trackback/id/tr361001079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása